♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Monday, April 5, 2010

JALAN2~~yeeeppiiiii ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Sangat Happy ye ari nih~~hehe..(✿◠‿◠) Ok td kol 3, cik dila msg suh siap2 sbb nk kne g uma cik tati kat klang tuk shooting Nihongo! Wahhh, ape lagi, aku ngan semangatnye siap2 n trus ke uma cik dila & gerak skali menuju ke klang. Sampai klang,g tesco plak sbb scene cik tati & cik pika locationnye kat pasaraye~~ Ok, da abes shooting, sume2 da lapa, plan nk g mkn steak kat bangsar, da sampai sane tgk2 xbukak ag.. Masing2 da lapa nih..(✖╭╮✖)So tukar plan ke Restoran Korea kat subang.Wahhhh!!!(≧◡≦) 1st time nih mkn makanan jepon2 nih, aku ni shushi pon xpenah sentoh, tros je menerjah restoran korea.. Best gak makanan kat situ, pedas gile!! Aku x ingat ape name makanan aku , tp die lebih kurang maggi masak kat uma je cume ade perisa2 tambahan la..hehe.. Yg aku suke kedai nih, die pny environment best, tenang & comel. Haaa!! Satu yg best kedai ni mmg die da sediakan kertas tuk kiteorg conteng2 tuk tinggalkan kenangan yg kite penah dtg mkn kat kedai nih~~ ape lagi conteng time!!!hehe


Ni la name Restoran nye~ ^_^


jempot2 makan~~yummmyyyy!

Sume senang hati sbb da kenyang :)

Tanda kami penah dtg kedai nih :)

Dalam kami berseronok2 tuh, tibe2 cik tati dapat msg dr ziha, memberitahu, salah sorg sahabat kami kritikal kat hospital klang sbb kencing manis & gastrik~~ Mule2 plan nk g ziarah, tp bile tepon Fikri, die ckp xleh masok, yela da name wad icu mane la lek masok suke2 ati. So kawan2 tolong doakan kawan saye ye, sedekah kan Al-Fatihah & Yassin supaye die cepat sembuh.

Erm.. Sangat seronok ari nih, mcm gosip dibincangkan~hehe.. Thank dila,pika,zati & wanie! Huh! balik da mlm, sok ade test cons tech!! cepat2 study!! Mate plak da makin mengecik!!(⊙_◎) Abes la aku sok!!

**video Nihongo yg kiteorg berlakon tuh xsiap edit ag, nnt da siap sume2 insyaallah aku share ngan korg sume k. :)

lots of love, hugs & kisses
♥ nabilahazwani ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...