♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Friday, September 3, 2010

Meaningful Iftar ♥

Semalam kami decide untuk berbuka puasa bersama2 sebelom semua pulang ke kampung masing2, dan semperna peninggalan NURUL IZZATI dalam dunia student. Kawan aku NURUL IZZATI atau lebih dikenali dengan panggilan zati dapat offer jadi stewardess MAS!! **hebat x kawan aku stewardess siot**hehehe. Pikir sayang mmg sayang sbb tinggal lagi berapa bulan nak abeskan degree tapi nak buat macam mane kan, die dah wat pilihan yang terbaek dalam kerjaya & mase depannya... Memang dah lame plan untuk keluar meronggeng bersama2 tapi biasalah, masing2 sibuk dengan urusan sendiri. Tapi semalam memang keputusan muktamad kami tuk menghabiskan masa bersama2.


Kami bertolak dari shah alam dalam pukol 6.00 ptg. Siyes Jem nak mampos!agak tekanan dok dalam kereta. Xpaham ramai2 manusia tuh nak g mane~hheheheh. IKEA, IKANO & ONE UTAMA menjadi pilihan hati kami, 1st sbb masing2 nak makan meet ball ikea. Tapi dile dah on the way, masing2 tukar plan pulak. Sampai2 kiteorang jalan2 dulu, sumpah aku agak kepeningan time tuh, sbb JEM!!! Tapi semuanya hilang setelah kami berjumpe dengan...JENG! JENG! JENG!!! AHMAD NABIL BIN AHMAD
ni la orgnye tuk sape2 yang x knl

**mcm org jakon gile jumpe artis** Siyes!! mamat nih ensem..hahaha.. Mesti x cayekan.Tapi betol, dalam TV nampak selebet gile, kat luar manis orangnye~~ apekan daya Irma Hasmie punye~~:) Aku x sempat la nak amik gambar sbb aku pon ade hal lain nk uruskan, nak pilih kedai makan mane yang paling sesuai untuk kami berbuka puasa.


Agak pening la jugak nak buat pilihan nak berbuka kat mane, banyak sangat kedai makan, ade yang dah fully booking, ade yang mahal gile, ade yang xkena ngan selera & mcm2 lagi **biaselah pompuan mmg cerewet bab2 makan nih, lagi2 kene kluar duet sendiri, sure2 la nak yang terbaek** Masa pon dah suntuk untuk membuat pilihan, dan kami pilih untuk berbuka di VIVO~~~ Not bad makanan kat situ. Yang penting berpatutan! :)Burrrrrrrrppppppppppp~~ Okeh pewot dah kenyang!!! Yepppiiiii~~clap clap.. hehehe


To zati, kami semua doakan kejayaan ko dalam arena stewardess. Aku & kawan2 sentiasa doakan kejayaan ko. Jangan maen2 lagi, sbb ape yang ko korbankan sekarang adelah satu pengorbanan yang paling besar dalam hidop & xramai insan yang sanggup tuk wat pengorbanan sebesar ini. Jage maruah ye tati :( Kalau free lawat2 la kami di sini okeh.. muah.. XOXO














lots of love, hugs & kisses
♥ nabilahazwani ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...