♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Wednesday, September 22, 2010

YES!! Dah Lepas!!

Fuhhhhh!!! Selesai satu beban yang mengganggu fikiran selama ini. Mesti nak tau ape kan?? Sibok!!! :) Xdela, hari ni baru aku & the group members selesai membuat presentation untuk subject Construction Economics.. Yeppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~ Happy tak terkata. Aku rase la, dalam banyak2 assignment, assignment ni la yang paling memcabar akal fikiran sekali. Mane x nye, kene pergi kesana kemari untuk mendapatkan info, kena buat kira2 pnjang berjela2~~

1ST group!!! Sekian. "mase bile aku ngan kawan2 cabut undi pon xtau" hati kecilku mengomel sendirian~~ahakkkkk macam ayat novel, siyes geli! Tapi xkisah pon, asalkan dah lepas segala siksa, sekarang yang bakal menjelma adelah, applieg study, cons tech, PP, PM ~~~~ test~~~ & final exam!!! huh~ cepat la abes belaja nih, nak keje, nak tolong mak ayah ade sesuatu yang perlu dicapai sebelom KAWEN!!!!! yahoooo!! hhehehe



lots of love, hugs & kisses
♥ nabilahazwani ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...