♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Wednesday, November 10, 2010

WEDDING PHOTOGRAPHER (Part 1)



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Hai semua,
Selamat Bercuti.. =). Nak share sikit pengetahuan yang ade. Pagi tadi, sedang2 bosan kat rumah terbace la satu post kat facebook tentang ade cerita "CERITA CINTA", actually cite ni biase je, tapi die menarik perhatian aku bile post itu mengatakan yang sebahagian dari slot cerita itu akan memperkenalkan tentang wedding photographer KUDEGRAPHY! :) Maklomla, tak lame lagi kan musim cuti sekolah, time tu la semua orang berebut2 nak kawen.. :) So mmg sesuai sangat la aku tulis pasal nih.. =)



Check this link:

FACEBOOK KUDEGRAPHY

BLOG KUDEGRAPHY



Nanti korang try bukak & tengok gambar2 n video2 dari team kudegraphy ni okeh!Actually, aku dah tau lame pasal team nih,1st time tgk gambar2 & video die nampak sangatlah tak menarik,sebabnye dorang ni banyak gunekan unsur2 vintage, mcm xcukup color je kan gambar2 dorang. Tapi bile diteliti dengan betol, semua gambar2 & video2 dari team nih sangat la sweet. Tak perlu nak buat majlis mewah2, tapi bile masok dalam gambar semua nampak mewah.. :) Sangat suke okeh!! Aku paling tertarik dengan photo Aina & Yasir, sangat la comel..Team Kedegraphy ni ialah bekas2 student Limkokwing. Macam semua orang tau kan, kalau student2 art la ape la dari Limkokwing nih memang hebat2. Korang tengok hasil kerja dorang dulu, & pas tuh korang mesti setuju ngan statement aku tadi.




**ni aku curi dari facebook kudegraphy, comel kan... :)

Ermmmmm.. makin lame tgk gambar2 dari Kudegraphy nih, makin mendalam perasaan berminat untuk amik team nih mase wedding aku nnt..hehe. Tapi xtau la plak kan kos nye. Tengok dari hasil yang dorang buat, paling murah pon mesti RM 2000 keatas kan..huhuhu.. Itu dah membazir~~~ macam mane nih.. "kene la keje kuat2 untuk kumpul duit, supaya dapat pgl team nih time wedding nnt" :)Yeppiiiiiiii~~

Oklah, korang enjoy eh tengok gambar2 dari Kudegraphy tuh...

lots of love,hugs & kisses
♥ nabilahazwani ♥

2 comments:

[silkyhazwan] said...

kalau nob rase nak tgk lg gambo2 wedding cantek2
nob pegi photomalaysia.com
tp kene register la
byk photographer best2 dlm tu

nabilahazwani said...

okeh tq abg wan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...