♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Monday, November 8, 2010

YES! EXAM DA SELESAI =)



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Okeh! Tarikh keramat 07 Nov 2010, selesai la sudah Nabilah Hazwani pny exam untuk semester 5. Semoga semuanya akan membuahkan hasil yang bagus. Tetapi harapan ku agak tipis bile memikirkan paper Project Management, tah la, aku x paham ade classmate aku leh jawab dalam mase sejam je paper tuh. Ternganga la jugak aku di buatnye bile toleh2 die dengan yakin menuju ke pintu tanda 'Yes!! aku dah berjaya menjawab!" sedangkan aku soalan no 2 pon x siap lagi..hehehe...

Dan macam biase, esok aku akan mengemas semua jenis barang2 untuk ku pulang ke kampung halaman di Cheras. =) Sangat rindu kat adik ku yang bobok tuh...

Lastly, Thanx to PELANGI sebab luangkan masa dengan kite kat Shah Alam nih. I will miss u, & rindu ape yang dah kite jalani same2. **xde ape pon tapi tah, happy sangat** :) Thanx sangat2 ye En Pelangi.... :)




lots of love, hugs & kisses
♥ nabilahazwani ♥

1 comment:

JukEbox_GirL said...

xsuke akie... saikoooo... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...