♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Friday, December 10, 2010

My exam result~



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Bangun pagi gosok gigi, cuci muka dan mandi~~~~lalalalala.. Okeh! terlupe lirik..heheh. Bukan tujuan utama nak menyanyi ok bangun pagi2 nih. Seperti pelajar2 UITM yang lain, tarikh 10 Dec 2010 adalah tarikh yang ditunggu2. Masa ni la, jantung pengepam darah dengan cepatnya, tido malam pon xlena la kalah orang bercinta.**perlu ke bercinta xlena tido, aku lena je..heheheheh =)

Setelah cek email, xmain la berebut2 nak log in student portal, sekarang UITM da canggih sikit, send result student kat email. Terima Kasih UITM kerana memudahkan urusan kami..hehehe.. ALHAMDULILLAH~~~ hanya itu yang mampu aku ucapkan kepada-Nya. Walaupon ade sedikit spoil, tapi xpe alhamdulillah. Yang spoil tuh, aku memang da leh agak~~ salah sendiri kan, kecuaian sendiri tapi agak kecewe la..huhuhuhu.Hilang terus mood pagi2 nih..

Its ok~~**pujuk diri sendiri** Sekurang2nye pointer naek la sikit..walaupon xde la hebat mane...T_T. Untuk sem depan, pulunnnnnnnnnnnnnnn!!!!!! habis2an, last sem kan...kalau dapat dekan pon ok..heheh..

Group Discussion. Thanx!!! Dari kanan Kaplek, Kakpot, Ziha, Phanna & Faiz



**Thanx jugak diucapkan kepada budak2 uma, En Pelangi & mak ayah!





♥ nabilahazwani ♥

3 comments:

Anonymous said...

nob...sungguh terharu awk letak gmbr ni..aper2 pun congrates tau...at least ader improvement....next sem kalau sudi join lah kiter lagi..=)

Anonymous said...

ziha..hehe..

nabilahazwani said...

itu sudah semestinye ziha, kite akan join korang lagi..huhu.. **kite kan penganalisa soalan-poyo plak kan kite..haha** rase menyesal xjoin dari awal. tapi xpe, last sem nnt kite akan pulunnn bersama2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...