♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Monday, December 27, 2010

SKUAD KEBANGSAAN!



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Inilah barisan kita~~ :)


Haha~~ Demam bola kembali.:) Piala Suzuki 2010. Okeh! Actually aku ni memang tak barape nak minat skuad kebangsaan ni dulu, tapi tak tau kenapa sejak En. K. Rajagobal menjadi jurulatih, dengan tibe2 semangat plak kan nak tengok. Siap menghitung hari, jam, minit dan saat la nak tengok perlawanan akhir SUZUKI CUP nih. Ayoyo~~




Macam semua orang tau, malam tadi Malaysia dah mengganyang Indonesia 3-0! Fuhhhh!! hilang suara menjerit GOALLLLLLL!!! :) Tapi agak tekanan ngan pengadil, aku rasa macam berat sebelah je, Indonesia banyak buat fouls,tapi rilex saje pengadil buat2 tak nampak. Patot bagi penalti tapi tak bagi..ish!!!! tension! Its ok. Dah menang 3-0.yepppiiii~~ So, nanti lawan kat Indon untuk pusingan kedua, harap Malaysia menang lagi, dan aku seperti biasa tak reti nak sabar untuk tunggu hari rabu untuk perlawanan seterusnya... CHAIYOK MALAYSIA!!!!

APEK! Chaiyok! jangan bagi bolos~ :)





Sekian
♥ nabilahazwani ♥

2 comments:

Nadya E said...

kan best kalu si kembar tu ada..lg bersemangat nak tgk! hehe

Nabilah Hazwani said...

tau xpe, kalau kembar siam tu ade.. confrm lagi banyak gol..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...