♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Wednesday, March 30, 2011

Memancing bersama En.Pelangi :)



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Hai.. :) Disebabkan agak free sekarang ni, and masa2 untuk menetap di Shah Alam kian berakhir. Aku mule la plan macam2 ngan En. Pelangi..huhu.. Macam Cheras dengan Shah Alam tu jauh sangat kan.Padahal tak sampai sejam pon perjalanan. Tapi entah, bagi aku macam jauh je..yela, nnt da balik Cheras xleh da nak spend time sekerap ni. Insya'allah pas ni nak kerja pulak...So kite enjoy**tibe2 kan..haha**

Semalam aku ikot En.Pelangi pergi memancing udang galah, sorry xbrape nak ingat name tempat tuh, tapi area2 Klang. Yes!! En.Pelangi saya sangat minat memancing. Asek dengar cerita je, sesekali nak jugak ikot kan, nak jugak tengok keadaan memancing ni macam mane. Seronok jugak mancing nih, mengajar erti sabar(bak kata En.Pelangi). Tapi bile umpan x lekat, lebam jugakla menunggu.huhu

Ni la rupe tempat tuh.


"UMPUN2" umpan udang, **banyak kali jugakla tny En.Pelangi name binatang ni, iyela nak tulis dalam blog kan**hehehe


Inilah hasilnye!! Yepppiiiiii~ 10ekor jugak kot, not sure.


Plan nak makan hasil tangkapan ni same2, tapi restoran yang kami pergi xnak amik upah masak, so xde rezeki.. Pape pon thanks awak!! I LOVE YOU SO MUCH!! =)


Sekian.
♥ nabilahazwani ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...