♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Sunday, August 14, 2011

My Workplace :)



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


The Aluminium Technology (M) Sdn Bnd nama diberi. Altech ialah name singkatan bagi company aku. Actually, ni company contractor yang buat glass beserta frame2 pintu & tingkap berkenaan dengan aluminium. Korang boleh check laman web ni untuk tau kerja2 yang company aku buat : Altech

Company ni mule established pada tahun 1986, kire dah 25tahun dalam industry pembinaan. Tempat yang paling mudah untuk cari company ni ialah berhampiran dengan The Mines, Seri Kembangan. OK! cukup la setakat itu. :)

Ni la rupe bangunan nye :)


Ni pulak tempat bos aku, bilik THE BIG BOSS plak dalam bilik kaca tuh



Ni meja2 staff, file yang tenganga tuh ialah file kerja aku.huhu. 1st day masuk, keje da bertimbun.


This is my work station :) Baru lepas kemas ok, kalau x lintang pukang file kat atas meja ni.. :)


Aku suke company & staff die. Hope boleh tahan lame la kat company nih, sbb boss untuk Contract Department sangat baek, sangat xlokek dengan ilmu. Kene tegur adalah perkara biasa bagi budak baru belajar macam saya. :) Oklah, gua mahu siap2 untuk ketemuk En.Pelangi.hehe


Sekian.
♥ nabilahazwani ♥

1 comment:

Nadirah Abdul Mubin said...

congrats dear. kerja rajen-rajen. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...