♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Monday, May 23, 2011

Gedik bersama FAHRIN AHMAD~~ :D



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Wah!! Tergedik sikit semalam, bile ternampak Fahrin Ahmad kat Sunway Piramid. Bergetar seluruh jiwa dan raga..haha. Mula2 nak tengok dari jauh je, tapi atas dorongan En.Pelangi yang kesian tengok aku ter`excited` sorang2, En.Pelangi pon ajak aku pergi kat Fahrin Ahmad. Thank sayang, sbb awak tolong amikkan gambar kite ngan Fahrin Ahmad.. :)

Erm~~ bile da tengok depan2, mamat Fahrin ni xde la ensem mane pon biase2 je. Cair lagi aku bile tengok En.Pelangi..hehe.. :)


Sekian.
♥ nabilahazwani ♥

Thursday, May 19, 2011

Wednesday, May 18, 2011

Tuesday, May 17, 2011

HAPPY ENOUGH~~ :)



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Hai, tadi aku tolong En.Pelangi angkat barang dari Shah Alam ke Bandar Sri Permaisuri. :) Buat pengetahuan semua En.Pelangi dah tukar tempat keje. Setelah setahun bekerja dengan contractor, En.Pelangi dapat tukar ke Firm pulak..Dan yang paling mengembirakan tempat baru En.Pelangi ialah di Taman Maluri, Cheras..weeeeeeeee~~~ ♥ Sangat dekat dengan Bandar Tun Hussein Onn.. :) Lepas ni xpayah la nak ulang alik dari Cheras ke Shah Alam semata2 nak dating kan.. :)

gambar masa teman En.Pelangi pergi interview


Insya`allah, lepas ni giliran aku pulak untuk memulakan kerjaya & bersama2 mengumpul wang demi masa depan bersama...insyaallah. Same2 doa ye.. =) To En.Pelangi: I LOVE U SO MUCH!! Terima Kasih untuk perasaan TERINDAH ni.Heart Jump Pictures, Images and Photos



Sekian.
♥ nabilahazwani ♥

Wednesday, May 11, 2011

Bermulanya zaman penganggur -.-



سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Hai semua. :) Sudah agak lama aku tak update blog actually. Maklumla, agak busy sikit 2 3 minggu lepas. Minggu2 exam! So punye la sibuk pulun sampai blogku ini terabai seketika.. =) Hari ini genap 2hari aku hidup sebagai penanam anggur atau lebih dikenali sebagai penganggur. Insyaallah zaman penganggur ni xlama. Aku akan start pulun untuk cari kerja pulak. Harap sangat Allah s.w.t mudahkan urusan aku untuk dapatkan kerja tuh. Memang aku nak sangat kerja , nak kumpul duit, nak bagi parents & KAHWIN!!! Of course la kan..weeeeee ♥ ♥




Sekian.
♥ nabilahazwani ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...