♥ FRIENDS ARE LIKE BEAUTIFUL GARDEN ♥

Tuesday, January 24, 2012

Wedding Theme :)

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Tarikhnye semakin hampir, tapi aku tema pon xpilih lagi. Setiap kali pegi jumpe catering and mak andam, dorang akan gelakkan aku sebab terlalu cool. Dorang cakap biasenye org dah tau nak wat tema ape..huhu. Sebenarnye banyak sangat warna yang cantik2. So aku pon jadi keliru. Warne2 kat bawah ni semua dalam list pilihan tema aku.

Merah + Putih

Hijau + Putih

Pink + Putih

Purple + Putih

Turquoise + Putih

Kalau diikotkan warne fav. En Tunang die suke purple.. Tapi aku macam minat nak buat Pink + Putih. Sangat keliru. Mak always cakap, buat je warna pape pon, warna warni pon cantik..senang xpayah tema2. :) Sempoi kan.. :) Erm..tunggu je la warna ape yang bakal menjadi pilihan hati aku tuk Majlis Resepsi nanti.. :)

Sekian.
nabilahazwani

2 comments:

Nadirah Abdul Mubin said...

betul cakap mak kamu tu. warna warni... mesti meriah...

Nabilah Hazwani said...

kan dee. kite pon macam nak wat warne warni~~style sikit.hehehe.. bosan nak pilih2 warne nih. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...